Louïse de la Ruelle

Als je het gevoel hebt dat je er niet helemaal bij hoort dan is dat omdat jij bijzonder bent in de gewone wereld.

Anke van Ommen

Ik ben Louïse de la Ruelle. 

Van kinds af aan ben ik graag creatief bezig. In navolging van mijn moeder deed ik vooral aan handwerken. Mijn tekenkunst was verre van bijzonder

Als kind, puber en jong volwassene voelde ik me een buitenstaander. Ik snapte de wereld om me heen niet. Ik was onzeker, voelde me nooit goed genoeg. Ik paste me overal aan of was onzichtbaar aanwezig. Ik had meer oog voor de ander dan voor mezelf. In mijn relatie heb ik mij aangepast aan het leven van mijn partner.

Onverwacht kwam tekenen op mijn pad. Nog voor het tekenen voor volwassenen een rage werd maakte ik al vergelijkbare tekeningen. Deze waren in het begin nog hard van kleur en in monotone kleuren. 

Toen ik alleen kwam te staan mocht ik voor mezelf gaan zorgen

De juiste mensen kwamen op mijn pad om mij te helpen in mijn ontwikkeling. Door energetisch werk, creativiteit, klank en dans vergrootte ik mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Ik heb ontdekt hoe mooi, uniek en bijzonder ik ben. Ik heb veel meer in mijn mars dan ik voor mogelijk heb gehouden.

Mijn tekeningen veranderden met mij mee. Ze werden in al hun abstractie gedetailleerder en kleurrijker. Ik ging ook andere technieken en materialen uitproberen. Zo werk ik ook graag met pastelkrijt, af en toe met acrylverf en mixed media.

In al mijn creaties zit energie die een bijdrage is voor de ontvanger. Hoe dat tot uiting komt is voor iedere ontvanger anders. Ik ontdekte dat ik hele persoonlijke creaties voor mensen kan maken. 

Het is mijn streven spirituele kunst toegankelijk te maken voor iedereen. Mijn materiaal gebruik en techniek is divers. Als ook het formaat van de gemaakte kunst. Van sleutelhanger en ansichtkaart tot groot schilderij. Alles is mogelijk.

Als we alles zouden doen waartoe we in staat zijn, dan zouden we letterlijk versteld staan van onszelf

Thomas Edison

Scroll naar boven